Keratinbehandlingar

 JUST NU KAMPANJ 2200:-

Raw Hair By Adriana Kuhl i Stockholm har specialiserat sig på Brazilian Keratin Treatment och Kebelo System och är nu störst i Sverige även på dessa två keratinbehandlingar!

ERBJUDANDE:

BRAZILIAN KERATIN TREATMENT                FRÅN 2200 :-     Ord.pris från 2600 :-
KEBELO SYSTEM TREATMENT                     FRÅN 2200 :-     Ord.pris från 2600 :-

 

Brazilian Blowout och Kebelo System har redan gjort stor succé i USA och många andra länder och har nu också etablerat sig här i Sverige. Kändisar är som galna i dessa keratinbehandlingar, men också vanligt folk har upptäckt att de kan ha "Hollywood-hår" varje dag.

 

 Vårdande behandling som står emot fukt

En Brazilian Keratin Treatment- och Kebelo System-specialist på Raw Hair By Adriana Kuhl i Stockholm arbetar in ett speciellt framtaget serum och stylar Ditt hår i den frisyr Du önskar. Behandlingen skapar ett skyddande proteinlager runt hårstrået, vilket eliminerar frizzighet och jämnar ut hårets fjällskikt. Resultatet blir ett rakare, friskare och smidigare hår med en fantastisk glans.

Behandlingen innehåller inga starka kemikalier, utan är tvärtom extremt bra för håret. Det kanske mest fantastiska av allt är att Ditt hår håller sig rakt och glansigt - även om Du går ut i duggregn eller blir svettig!

Lockigt, förlängt eller förtjockat hår?

Har Du lockigt hår kommer behandlingen att minimera frizzigheten och framhäva lockarna eller vågorna. Om Du tillför värme i form av en fön eller plattång får Du håret rakt och i den instylade frisyren på bara några sekunder!

Man kan med fördel tillämpa en Brazilian Keratin Treatment eller en Kebelo System på en hårförlängning eller hårförtjockning, men detta måste utföras av en specialist på löshår.

Behandlingstid, varaktighet och pris

Brazilian Keratin Treatment och Kebelo System tar cirka 1,5 timme att utföra och håller i cirka 3 månader om man använder rätt eftervårdsprodukter.

Varmt välkommen in till oss på Raw Hair By Adriana Kuhl för en keratinbehandling!