Specialist på hårförlängningar och löshår i Stockholm, med webshop för löshår.

 

Frisör Raw Hair By Adriana Kuhl i Stockholm är störst i Sverige på hårförlängningar och hårförtjockningar med keratinvax, keratinringar, tape och clips.

Vi anväder endast löshår av mycket hög kvalitét, AdrianaKuhl HairExtensions, och detta löshår kan ni också köpa i vår webshop www.adrianakuhl.com !

Våra löshårsspecialister gör över 10 hårförlängningar / dag och därmed kan ingen annan frisörsalong i Sverige mäta sig med vår erfarenhet av hairextensions.

DU KAN ÄVEN KÖPA VÅRT LÖSHÅR, ADRIANAKUHL HAIREXTENSIONS, I VÅR WEBSHOP:

WWW.ADRIANAKUHL.COM

 

 

Raw Hair By Adriana Kuhl i Stockholm har gjort sig känd för sina mycket prisvärda hårförlängningar och hårförtjockningar, och vi har kunder från hela Sverige, vilka vill ta del av vår kunskap och expertis.

Raw Hair har även, efter stor förfrågan, tagit fram sitt eget löshårsmärke: AdrianaKuhl HairExtensions.

Löshåret är remy hår av mycket hög kvalitét, noga utvalt från Italiens bästa fabrik.

 

 

 

Det är detta löshår som nu efterfrågas mest av Raw Hair´s kunder och det går även att köpa löshåret på salongen och i vår webshop www.adrianakuhl.com .

 

Raw Hair´s erfarenhet är att kunderna vill ha sin hårförlängning utförd så snart som möjligt.  Därför erbjuder vi kunden möjligheten att få komma redan idag, antingen genom att droppa in, boka online via vår hemsida eller via telefon. Vi har i princip alla löshårsfärger på lager.

På "Före/Efter-bilder" och på vår BLOGG lägger vi kontinuerligt upp löshårsbehandlingar, som vi har utfört på våra kunder. Gå in på kategori "HÅRFÖRLÄNGNINGAR" och "HÅRFÖRTJOCKNINGAR", så får du se många före- och efterbilder och prisexempel.

Raw Hair By Adriana Kuhl i Stockholm tycker det är extra roligt att utföra just hairextensions, eftersom det blir en sådan uppskattad förändring på kunden. Vi vill unna alla denna förbättring och håller därför prissättningen på en rimlig nivå.

 

 Våra löshårsmetoder:

 Keratinvax och clips:
Löshårsspecialisten på Raw Hair smälter samman keratinet med Ditt egna hår, slinga för slinga. Löshåret vi använder är självklart remyhår och har väldigt bra kvalitét. Det många andra salonger kallar för sitt "lyxhår", använder vi som vårt standardhår.

Våra löshår med keratinvax, tape och clips kommer från AdrianaKuhl Hairextensions och Glorious Extensions.

 

Glorious Extensions:

Frisören använder ingen värme och smälter således inte dit de platta keratinfästena, utan allt som behövs är en magisk professionell liten touch! Kan återanvändas efter ca 3 månader, då fästena bara flyttas upp mot hårbotten igen.

AdrianaKuhl Hairextensions Exclusive Line är hårförlängningarnas Rolls Royce!

FÖR PRISER, SE PRISLISTA