Blogg

K18 Peptide är molekylen och genombrottet som vi i hårindustrin väntat på! Det är kliniskt bevisat att K18 återställer skador på håret på endast fyra minuter, tex hår som skadats av kemiska behandlingar, värmeverktyg, UV-strålar eller hårtvättar. K18 tar tillbaka håret till dess ursprungliga och ungdomliga tillstånd. Detta är den första produkten som använder biomimetik för att återställa keratinkedjorna i håret och är därmed en bestående lösning för ditt hår.

Det bästa med K18 är att ju mer skadat ditt hår är, desto bättre bli resultatet. Visst är det fantastiskt?

K18 skapar mjukt, frissfritt, starkt hår med flexibilitet som känns som nytt.

K-18 familjen består av ett Hair Mist som sprayas i håret innan färgbehandling, samt en Hårmask som även finns för hemmabruk.

 

Detta är ett väldigt inzoomat hårstrå där du ser hårets fjällskikt. Som du kan se efter en K18 behandling så är hårstråt som nytt. Fantastiskt, eller hur?

Välkommen in till oss på Raw Hair, vi utför behandlingen och säljer även masken för hemmabruk smiley

 

 

Äntligen fredag!

Denna vecka har bjudit på ett riktig busväder men nu ser vi fram emot helg och förhoppningsvis sol smiley

 

Ni har väl inte missat att vi även har helgöppet för er som inte orkade er ut i snöstormen till exempel smiley

 

 

Här har en av våra kunder valt vårt lite längre hår Adriana Kuhl Hairextensions Selected Line i 60-65 cm.
Kolla vilken förvandling smiley

 

FÖRE:

 

EFTER:

 

smileyrpxsAjb" alt="" width="512" height="640" />

 

Se fler av våra före- och efterbilder HÄR

28 jul

Vi på Raw Hair vill tipsa om ett sätt att enkelt få lite förändring. Du kanske är trött på din naturliga hårfärg?  Men inte riktigt är beredd att göra

färgbehandlingar på ditt egna hår. Då har vi ett perfekt alternativ för just dig.

Det vi har gjort här är att färga enskilda keratinslingor i önskad färg, vi sätter i dom för en supersnygg slingeffekt i håret. Du kanske länge har velat testa en crazycolour men inte riktigt vågat? Hur perfekt att kunna sätta i några slingor löshår med önskad färg? För en disskretare effekt, färre slingor. Det är roligt då möjligheterna är många och vi kan skräddarsy looken efter dina önskemål. Du får dessutom en hårförtjockning, hur bra?

 

Här har vi satt i 10 st Aks 50 cm i färgen 1004. Innan vi satte i håret så färgade vi roten till samma hårfärg som kunden har, för att det ska smälta in bättre. Sen var det bara för kunden att välja sin crazycour. Vi satte alla slingorna på sidorna för att få en snygg inramning av färg runt ansiktet. Här har ni resultatet!

Här var målet en lite diskretare färgklick som kommer fram när håret är i rörelse. Vi har även här använt oss av vårat egna löshår AKS 50 cm i färg 1004, för att sedan gå in och färga löshåret till önskad nyans. Vi satte här in 15 st slingor fördelat över hela håret. Även här har vi färgat botten på slingorna i samma ljushetsläge och nyans som kundens botten.

Känner du dig sugen?

Välkommen att boka en konsultation så försöker vi tillsammans komma fram till den perfekta kombinationen just för dig. Nästa gång du kommer är ditt löshår färdigfärat och redo för insättning, vilket gör att behandlingen gå väldigt fort och inte är så tidskrävande för dig. Önskas så kan vi såklart färga och förbereda lörhåret direkt när du är på plats.

Välkommen in till våra salonger!

Hälsningar Team Raw Hair

Nyheter från Hipkini!

Nu är sommaren äntligen här! och för att göra sommaren ännu bättre har vi fått in nya godingar från Hipkinismiley

HIPKINI Fit Line Tights Marine BlueHIPKINI Downtown Tights GreyHIPKINI Downtown Push Up Bra White

Här har ni länken direkt till webbshoppen!

http://adrianakuhl.com/traningsklader/hipkini/

http://adrianakuhl.com/

Sidor