november 2012

Sååå..

Nu har jag i alla fall bestämt mig för att börja blogga lite här på Wendys Hair´s nya hemsida.

Det kommer förmodligen inte bli varje dag och periodvis lite olika mycket, beroende hur mycket tid jag har över. Dom som känner mig vet ju att jag är vääldigt busy, hehe..

Jag har också funderat ganska mycket på hur personlig jag vill vara, men det får tiden visa hur det känns.  

Men jag kan redan nu säga att ni inte kommer få se många bilder på mina barn, för jag är fortfarande inte helt sams med tanken på att dom ska synas på nätet. Så ni får helt enkelt hålla tillgodo med bilder mest på mig själv, haha..! Och det är payback-time på en del av mina vänner...

 

Senaste veckan har jag iaf mest hållt på med att göra färdig Wendys Hair´s nya hemsida och det blev många timmar och sena kvällar framför datorn, vilket resulterade i att jag fick rejält ont i rygg och axlar..( som vissa påpekat för mig så har jag inte bästa arbetsstolen och -bordet, men det ska det bli ändring på)

Så igår när jag äntligen blev klar med sidan, så drog jag till gymmet och körde ett specialpass för bara rygg och mycket baksida axlar. Och ger man kroppen vad den behöver, så är den snäll tillbaka och smärtan gick bort direkt under passet och har hållt sig borta! Älskar styrketräning - såå logiskt!!

Annars har det varit mycket mys med mina barn och börjat lite lätt med julbelyningen hemma...julkänslan börjar komma smiley

Idag var förresten gladiatorn Christy Bacon på salongen och klippte och färgade sig! Bild från salongsbesöket kommer senare.

Nu ska jag ladda med en proteindrink med lite Vitargo i + en PWO och sen drar jag till gymmet och KÖR BEN! Perfekt på en fredagskväll!

 

See you!

 

ORD. PRIS 7000KR

JUST NU: 4200KR

FRÅN OCH MED NU KOMMER VI ATT BLOGGA HÄR!

VÅRA FÖRE/EFTER BILDER PÅ HÅRFÖRLÄNGNINGAR, HÅRFÖRTJOCKNINGAR, KLIPPNINGAR, FÄRGNINGAR OCH ANTI-FRIZZ BEHANDLINGAR KOMMER DAGLIGEN UPPDATERAS HÄR! smiley