Keratinbehandling & Olaplex

MED ANLEDNING AV CORONA:

Vi på Raw Hair följer Folkmyndighetens rekommendationer beträffande Covid-19.

  • Frisörerna stannar hemma vid minsta sjukdomssymtom och två dagar efter fullt tillfrisknande.
  • På salongerna använder vi alltid ansiktsmask när vi utför arbete på våra kunder och desinficerar arbetsplaterna och schamponeringarna efter varje kund.  Vi byter självklart också klippkappa efter varje kund.
  • Vi tvättar alltid händerna både före och efter all kontakt med en kund och handsprit finns alltid tillgängligt för både kunder och våra frisörer.
  • I den stora rymliga lokalen på Sibyllegatan kan vi dessutom garantera ett avstånd på minst 2 meter mellan varje kund.

Vid frågor eller speciella önskemål är ni varmt välkomna att kontakta oss!

 

JUST NU KAMPANJ PÅ KERATINBEHANDLINGAR:

Från 2500:-   ( ordinarie pris från 3000:- )

Raw Hair By Adriana Kuhl i Stockholm har specialiserat sig på Brazilian Keratin Treatment och Kebelo System och är nu störst i Sverige även på dessa två keratinbehandlingar!

Keratinbehandlingar och Olaplex har redan gjort stor succé i USA och många andra länder och har nu också etablerat sig här i Sverige. Kändisar är som galna i dessa behandlingar, men också vanligt folk har upptäckt att de kan ha "Hollywood-hår" varje dag.

KERATINBEHANDLING

Vårdande behandling som står emot fukt

En Brazilian Keratin Treatment- och Kebelo System-specialist på Raw Hair By Adriana Kuhl i Stockholm arbetar in ett speciellt framtaget serum och stylar Ditt hår i den frisyr Du önskar. Behandlingen skapar ett skyddande proteinlager runt hårstrået, vilket eliminerar frizzighet och jämnar ut hårets fjällskikt. Resultatet blir ett rakare, friskare och smidigare hår med en fantastisk glans.

Behandlingen innehåller inga starka kemikalier, utan är tvärtom extremt bra för håret. Det kanske mest fantastiska av allt är att Ditt hår håller sig rakt och glansigt - även om Du går ut i duggregn eller blir svettig!

Lockigt, förlängt eller förtjockat hår?

Har Du lockigt hår kommer behandlingen att minimera frizzigheten och framhäva lockarna eller vågorna. Om Du tillför värme i form av en fön eller plattång får Du håret rakt och i den instylade frisyren på bara några sekunder!

Man kan med fördel tillämpa en Brazilian Keratin Treatment eller en Kebelo System på en hårförlängning eller hårförtjockning, men detta måste utföras av en specialist på löshår.

Behandlingstid, varaktighet och pris

Brazilian Keratin Treatment och Kebelo System tar cirka 1,5 timme att utföra och håller i cirka 3 månader om man använder rätt eftervårdsprodukter.

Varmt välkommen in till oss på Raw Hair By Adriana Kuhl för en keratinbehandling!

OLAPLEX

Gör din Olaplex-färgbehandling på Raw Hair By Adriana Kuhl i Stockholm!

Nu kan Du bleka och färga Ditt hår och samtidigt laga det!

Eller endast göra själva Olaplex-behandlingen, om du inte vill göra någonting åt Din hårfärg.

Och eftersom Raw Hair i Stockholm är specialister på löshår, så kan Du tryggt färga eller bleka även Din hårförlängning här hos oss.

Det låter otroligt, eller hur?!

Men Olaplex har slagit igenom med dunder och brak i USA och andra delar av världen och ruskat om hela frisörbranschen.

Frisörer är helt lyriska och kunder letar febrilt efter salonger som har lyckats lägga vantarna på denna fantastiska produkt och Raw Hair By Adriana Kuhl i Stockholm är alltså återigen salongen som lyckats ligga i framspetsen även här.

Olaplex är framtaget av framgångsrika amerikanska kemister och lagar de trasiga bindningarna i Ditt hår.

Du kan välja att göra endast en Olaplex-behandling eller så kan Du göra den samtidigt som Du bleker eller färgar Ditt hår.

Det tar inte längre tid än Din färgbehandling brukar ta och det kostar endast 450 kronor extra.

Väljer Du att endast göra en Olaplex-behandling, så kostar det 890 kronor.

Med Raw Hair´s professionella hjälp så kan Du även använda Olaplex på löshår och hårförlängningar.