Vi tipsar!

2020-07-28 (13:06)

Vi på Raw Hair vill tipsa om ett sätt att enkelt få lite förändring. Du kanske är trött på din naturliga hårfärg?  Men inte riktigt är beredd att göra

färgbehandlingar på ditt egna hår. Då har vi ett perfekt alternativ för just dig.

Det vi har gjort här är att färga enskilda keratinslingor i önskad färg, vi sätter i dom för en supersnygg slingeffekt i håret. Du kanske länge har velat testa en crazycolour men inte riktigt vågat? Hur perfekt att kunna sätta i några slingor löshår med önskad färg? För en disskretare effekt, färre slingor. Det är roligt då möjligheterna är många och vi kan skräddarsy looken efter dina önskemål. Du får dessutom en hårförtjockning, hur bra?

 

Här har vi satt i 10 st Aks 50 cm i färgen 1004. Innan vi satte i håret så färgade vi roten till samma hårfärg som kunden har, för att det ska smälta in bättre. Sen var det bara för kunden att välja sin crazycour. Vi satte alla slingorna på sidorna för att få en snygg inramning av färg runt ansiktet. Här har ni resultatet!

Här var målet en lite diskretare färgklick som kommer fram när håret är i rörelse. Vi har även här använt oss av vårat egna löshår AKS 50 cm i färg 1004, för att sedan gå in och färga löshåret till önskad nyans. Vi satte här in 15 st slingor fördelat över hela håret. Även här har vi färgat botten på slingorna i samma ljushetsläge och nyans som kundens botten.

Känner du dig sugen?

Välkommen att boka en konsultation så försöker vi tillsammans komma fram till den perfekta kombinationen just för dig. Nästa gång du kommer är ditt löshår färdigfärat och redo för insättning, vilket gör att behandlingen gå väldigt fort och inte är så tidskrävande för dig. Önskas så kan vi såklart färga och förbereda lörhåret direkt när du är på plats.

Välkommen in till våra salonger!

Hälsningar Team Raw Hair