Bullfrosseri gav toktryck :)

2013-03-26 (23:49)

Åhh, är riktigt trött ikväll...

Sov bara 5 timmar inatt, 1-2 timmar för lite för mig... Körde upp från Göteborg så jag var hemma vid kl. 19 och trots att jag var svintrött, så stack jag till gymmet och körde ett jökligt bra pass, fick toktryck! Det kan ju bero på att jag smällde i mig 2 wienerbröd och 1 kanelbulle i bilen hem, hahahah..! Jag var lite trött i bilen så jag tänkte att lite socker skulle få mig att kvickna till, och det funkade, haha..! smiley

Sen åkte jag och hämtade barnen hos mitt ex. Egentligen blev det lite sent för att hämta dom, det är ju skoldag imorrn, och egentligen är det exets vecka, men dom ringde tidigare o ville va hos mig en natt, så jag fick lägga om mina planer för kvällen och myste med dom iställetsmiley

Eftersom jag inte vet om jag får träffa dom i påsk, så gav jag dom faktiskt redan deras påskägg ikväll och det tackade dom ju inte nej till, hehe..smiley

Nu ska jag snart gå och sova, för jag är som sagt astrött och har massor att göra efter att jag lämnat barnen på skolan imorgon.

Imorgon kommer också Alexander Gustavsson till salongen och klipper sig igen, så han är snygg inför sin match på UFC-galan i Globen om 1 1/2 vecka...

 

smiley