Snygg på gymmet...? :)

2013-03-27 (14:24)

Hahahahaa!smiley

Ja det snackas ju rätt mycket om att om man är snygg efter ett gympass så har man inte tränat tillräckligt hårt!

Eller att vissa tänker mer på hur dom ser ut,  än hur dom tränar när dom är på gymmet...

Alltså, vad är problemet egentligen, haha?!

Okej, ibland kan jag hålla med om att det går lite för långt... Men, va fan.....Låt dom fixa till sig, jag tycker bara det är kul och flinar när jag ser tjejer (killar också för den delen...) uppfixade som fasen med smycken, läppstift osv..Varför bli irriterad, dom stör ju inte MIG i min träning..

Många tycker säkert att jag också är uppfixad, men jag kommer som jag har varit hela dan... Jag ställer mig ju inte och TAR BORT sminket bara för att jag ska gymma...!?

Och jag har aldrig märkt att jag tränar sämre för det heller... smiley