Raw Hair - Specialist på hårförlängningar

Raw Hair - Specialist på hårförlängningar

Carola Häggkvist gör alltid sina hårförlängningar på Raw Hair By Adriana Kuhl! :)

Skådespelerskan Josephine Bornebusch på Raw Hair By Adriana Kuhl med nyfixat hår

UFC-fightern Alexander Gustafsson klipper sig på Raw Hair By Adriana Kuhl

Frisör i Stockholm - Störst i Sverige på hårförlängningar och löshår

 

Populära Frisör Raw Hair Stockholm är störst i Sverige  på hårförlängningar, löshår och keratinbehandlingar och vi är även Wella´s specialistsalong på folieslingor och hårfärgning.

Våra frisörsalonger i Stockholm finns vid Östermalmstorg/Karlavägen på Östermalm och vid Odenplan i Vasastan/Norrmalm.

Kom gärna på drop in eller boka tid online på vår internetbokning - dygnet runt!

Vi har söndagsöppet och kvällsöppet och kan även erbjuda er att göra en hårförlänging/hårförtjockning på drop in. 

Vi använder oss endast av vårt eget remy-löshår, AdrianaKuhl Hairextensions, så vi kan garantera den bästa kvalitén på Din hårförlängning eller hårförtjockning  keratinvax, clips och tape.

 

Besök också gärna vår webshop www.adrianakuhl.com , där du kan köpa vårt löshår och träningskläderna Raw Athletics By Adriana Kuhl och Bia Brazil!

Den avspända och professionella andan inne på frisörsalong Raw Hair By Adriana Kuhl i Stockholm är omtalad och lockar folk från hela Sverige till att besöka oss. Vi håller hög kvalitét på vårt arbete och miljön inbjuder många till att stanna kvar en stund extra efter sin behandling eller till att komma förbi på ett spontant besök. Bli därför inte förvånad om Du stöter på en känd skådespelerska, filmande youtuber eller en pratglad bloggerska, som sitter och hänger i vår chillhörna.

Våra frisörer har extremt stor erfarenhet av löshår, och vi har gjort oss kända i Stockholm och i övriga landet för våra mycket prisvärda hårförlängningar och hårförtjockningar. Vi har utfört hairextensions i över 15 år och det är få salonger som kan mäta sig med vår kunskap och expertis.

Om Du inte vill boka tid, kan Du alltid droppa in för att direkt få Dig en attraktiv hårförlängning / hårförtjockning, färgbehandling, snygga folieslingor eller kanske en välgörande keratinbehandling.

Raw Hair Stockholm arbetar också naturligtvis med OLAPLEX, behandligen som lagar Ditt skadade hår!

Antingen kan Du göra endast själva Olaplex-behandlingen eller så gör Du den samtidigt som Du gör en färg- och blekningsbehandling!