Benträning och Ako Rahim på Wendys Hair!

2013-04-26 (22:13)

Idag åkte jag in tidigt till salongen, för personalen hade en liten snabb färgkurs med sommarens nya trender.

Och sen var det fullt  med kunder hela dan och mina anställda är det bästa crewet man kan ha!  Dom fixar tryck hur bra som helst och man ser på resultaten att dom har hjärta i arbetet dom gör! Precis som det ska va,om man jobbar på Wendys Hairsmiley

Jag stack och körde ben på Sats Odenplan i nästan 2 timmar... Jag vet att man , enligt reglerna, inte ska köra så länge, men som bekant så är jag inte mycket för regler överhuvudtaget, hahahahsmiley, så jag kör alltid tills jag känner att musklerna har fått nog. Och idag tålde dom mycket!

Däremot måste jag vara lite försiktig, så jag inte blir överansträngd, för då ökar risken för skador..

Jag känner en liten, liten överansträngning i ena baksida lår. Det gör inte ont , men jag vet att om jag inte är försiktig, så kan det vara kört...

Sen åkte jag och hämtade mina barn, äntligen efter 1 vecka!

Så nu har det varit mys hela kvällensmiley

Har precis lagt dom nu, så jag ska se om det kommer nåt bra på TV och jag ska nog ta fram lite choklad också... smiley 

 

Här får ni också en bild från när gladiatorn Ako Rahim var och klippte sig hos oss i veckan!smiley