Benträning på Sats Odenplan!

2013-04-29 (22:34)

Var inne på salongen på förmiddagen.... fullt tryck där nu inför Valborg och våren och sommaren, haha, eller nåt! Men mycket attt göra är det i alla fall!smiley

Vi håller också på att planerar vår nästa personalfest... Det blir den 5 juni, för på nationaldagen dan efter, är en av det få tillfällena då vi har stängt och det kändes ju ganska passande, hehe...smiley

Vi vet inte vad vi ska göra, men kul lär vi i alla fall fåsmiley

Sen kördejag ett grymt benpass på Sats Odenplan

smileyy5UFGTT" alt="" width="620" height="620" />

Den här övningen är skitbra!

Jag försöker att koppla bort gluteus så mycket jag kan här, eftersom jag kör så många andra bra övningar för detsmiley och då tar den riktigt bra b la på framsida lår. Tänk på att gå djupt, men att inte lyfta rumpan från golvet...

Håller också på att förbereda Valborg för barnen imorrn...

Dom vill grilla korv, så det är inhandlat, men jag får nog grilla kyckling till mig själv...smiley

 

Och jag är riktigt nöjd med mig själv...satte äntligen ihop EN av barnens nya hyllor....nu är det bara två kvar, haha..!

Sakta, men säkert.... smiley