En liten miss,hehe..

2013-05-26 (22:14)

Idag var det ju morsdag och mina bästa älskade barn hade gjort jättefina teckningar och små presenter till migsmiley

Bättre än alla diamanter man kan få!smiley

 

Hann med ett pass på dan, körde axlar och triceps och det gick faktiskt väldigt bra, skönt tryck! Annars brukar jag känna av att det går lite sämre på gymmet, när jag har käkat "skit", som jag har gjort sista 2 dagarna, men inte den här gången!

Och sen var det dags för mig att göra värsta tabben, hehe...smiley

Jag skjutsade min 5-åriga son på hans kalas han skulle på..

När vi kom fram såg jag ett par av min dotters kompisar och jag tyckte att det var lite konstigt att dom var bjudna, men jaja.. Jag sa till min dotter som var med, att dom kanske var grannar med kalasbarnet, eller nåt...

Min son dansade in där på kalaset, jättefin med sprayfärg i hela håret och present...

När jag hämtade honom efter 2 timmar,så frågade ett par föräldrar lite undrande... "varför kom inte din dotter....?"

"Jamen, hon var ju inte bjuden.." sa jag, men började få en lite skum känsla i magen, speciellt när jag tittade mig runt omkring och såg den ena efter den andra i min dotters klass komma ut från kalaset..

Så jag frågade min son om han kände födelsedagsbarnet.....?

-Neeeeej mamma.....smiley

Jag sprang hem och kollade på inbjudningkortet och då faaaan, insåg jag att jag hade lämnat FEL BARN på kalaset!!smiley

Alltså, det var min dotters som var bjuden, men ingen av mina barn hade reagerat, för båda har en i klassen som heter som födelsedagsbarnet och dess föräldrar sa ingenting vare sig när jag lämnade eller hämtade min sonsmiley

Så dom måste VERKLIGEN ha undrat vad f-n han gjorde där??! Hahahahhaa.......!!! 

Men HAN  var ju i alla fall lyrisk och hade haft sitt livs fest med alla äldre barn! Att han inte kände nån spelade ingen roll, sa han, han hade haft skitkul ändå,hahaha.....shit också!

Så nu har jag sagt förlåt till min dotter hela kvällen, för att jag snuvade henne på hennes kalas, hahaha, men hon förlät mig snabbt. Hon skrattade också mest. Tur att mina barn har samma humor som jag och ser det roliga i saker som händer, istället för det negativa!smiley

Livet är ju kul, som jag har sagt förrut... Det finns saker att skratta varje dag åt i vardagen,om man bara har lite självdistans och humor!smiley