GLADIATORN PETER BLÁHA KLIPPER SIG OCKSÅ PÅ WENDYS HAIR

2012-12-03 (17:27)

Idag har jag fått en hel del gjort!

Jag har bl a köpt födelsedagspresenter till min son som fyller 9 nästa vecka och även handlat luciakläder till alla tre barnen..

Alltså dom där luciakläderna är det hysteri kring i affärerna varje år, dom går som smör och föräldrarna står o rycker i dom för ingen vill va den som kommer hem till sina sötingar o säger: Tyvärr, du kan inte va tomte, kläderna var slut, du får va stålmannen istället, hahaa! Och sen måste man köpa typ 5 storlekar för stora, för dom är ju utomhus på lucia och ska ha dom över sina varma tjocka ytterkläder. Stackarna ser verkligen ut som små michelintomtar- och pepparkaksgubbar! smiley

Jag har iaf lärt mig från tidigare år och var ute i god tid, så pepperkakskillar och en tomtetjej (klänning var viktigt smiley blev det i år..

För nån vecka sen kom ju gladiatorn Peter Bla´ha och klippte sig på salongen, och han är en kul kille! Intensiv och glad, det gillar jag smiley

gladiator, peter blaha, gladiatorerna,wendys hairgladiator, peter blaha, gladiatorerna,wendys hair