Julafton två dagar för tidigt..

2012-12-23 (23:33)

Sorry guys, igår hann jag inte blogga nånting, för då firade jag julafton med barnen eftersom jag inte har dom på riktiga julafton. Så vi började gårdagen med att öppna julklappar!

julklappar

 Sen åkte vi iväg till mina föräldrar, där vi käkade julmiddag och öppnade ännu mer julklappar, haha. Det blev m a o ingen träning för mig igår, vilket är väääldigt ovanligt, men men det är bara julafton en gång om året... smiley

Vi sov över där och kom hem idag på förmiddagen, eftersom barnens pappa skulle komma o hämta dom och åka iväg till Sälensmiley

Själv åkte jag till salongen, jobbade lite och snackade med gladiatorn Ako Rahim som var där och klippte sig. Han skulle också träna efter, så vi drog iväg till Sats Odenplan och körde ett pass. Han körde sin crossfitprylsmiley, hahaha och jag körde axlar och biceps..

Det var inget jättebra pass, fick aldrig riktigt tryck...hmm, var alltså inte så nöjd efter, men jag vet att det beror på att jag åt annan mat igår än jag brukar/borde göra, märker det direkt på min träning.. Men ibland är det värt det smiley