Kissie och squats!

2012-12-28 (01:10)

Kissie, Alexandra Nilsson, kommenterade mitt inlägg idag på min Instagram: adrianakuhlwendyshair, där jag avslöjade att hon väljer foton från när Wendys Hair gjorde hennes hårförlängningar, när hon vill visa sitt FINA hår... Detta trots att hon numer är sponsrad av Rapunzel....hahaha! Vi snackade rätt mycket om privata grejer när hon kom till min salong förut och jag måste säga att jag än så länge tycker hon är rätt skön,har inget emot henne, det är Rapunzel som inte vet hur man beter sig.smiley

kissie, Alexandra Nilsson, Wendys Hair

Idag tog vi en sväng förbi Täby Centrum, behövde uträtta lite ärenden.. Passade på att kolla lite i affärer, men som vanligt köpte jag inget, hahaha..!

Vi käkade på mitt favvohak, kommer tyvärr inte ihåg vad den heter, men man får plocka ihop sin egen pastasallad, supergott!smiley

mat, pasta,food

Drog hem och laddade inför träningen med en Celsius, protein+vitargodrink och en pwo, hann med en liten tupplur också, hehe.. smiley och sen blev det ett sent benpass på Sats Täby. Var fortfarande alldeles för mättsmiley, så jag kände mig inte riktig på hugget och då blir jag alltid frustrerad och kör på ännu hårdare tills jag har full fokus och kontakt. För dit måste jag komma varje pass, annars är jag inte nöjdsmiley

adriana kuhl, wendys hair, squats, styrketräning, fitness, bodyfitness, better bodies

Körde m a o slut på benen totalt och är helt väck ikväll.. Har precis käkat en halv kyckling med paprika, typ tvingat i mig den för jag är fortfarande mätt...hmm.?..men protein måste jag få i mig och innan jag lägger mig måste jag trycka i mig en proteindrink också...Haha, mycket med det här med att få i sig allt som kroppen behöver!

Nu ska jag sova så kroppen får återhämta sig och imorrn är den ännu starkare än den var igår!smiley

 

smiley