Malena Dahl gjorde sitt löshår idag på Wendys Hair

2012-12-15 (22:00)

Oj, idag har jag haft fult upp, vilket jag i och för sig trivs med, men det blev ju inte mycket bloggande.

I förmiddags åkte jag direkt in till salongen och assisterade mina frisörer lite, för nu är det nämligen julrush och fullt tryck där! Intressant att se att när man jobbar under press så blir alla lite beroende av varann och teamkänslan kommer fram extra tydligt, alla försöker hjälpa varandra, härligt att se!smiley

Jag snackade lite med Malena Dahl som var där och gjorde en hårförlängning och vi smidde lite planer, mer om det längre fram..

adriana kuhl, wendys ahir, malena dahl, slitz, modell, hårförlängning, löshår

Sen åkte jag till Anna-Maria Lacatus och Chris Harnell i deras butik Fitness Lifestyle, för dom hade ett event idag, som drog massa folk. Själv gick jag också som vanligt därifrån med en stor påse, hehe...

Efter en proteindrink med Vitargo + en PWO så var det dags för att köra ben på gymmet. Träffade bl a gladiatorn Jenny Adolfsson och Peter Ljunggren som hade tomtelekar med sitt MMsportsgäng.. smiley

Sen hem och käka kyckling och nu softar framför datorn och TVn, alltså ingen utgång ikväll, absolut ingen lust...Rätt trött efter den här dagen.. Ska se om jag kan trolla fram nåt kort på det jag köpte hos Chris o Annie...