Njut av livet för i helvete!

2013-02-24 (10:38)

God morgon på er!

Klockan är 9, söndagmorgon, sitter i soffan i SOLEN smileyoch bloggar. Dricker latte och käkar banan och keso...En lugn stund innan en fullspäckad dag börjar... Life is sooo nice!

Jag tror att det är därför att jag är så lycklig, för att jag verkligen uppskattar och njuter av vissa små speciella stunder på dagarna. Och om man är observant, så kommer man att märka att dom faktiskt finns oftare än man tror under dagen, man får bara inte ta dom för givet och nonchalera dom.

Så väldigt ofta under dagen så stannar jag bara upp, blundar och inandas lyckokänslan jag fick av nån anledning,  låter den uppfylla mig helt, bli till ett lyckorus innan jag går vidare och gör det jag skulle göra.

Det kan vara första blicken när jag ser mina barn när jag hämtar dom på skola/dagis, när jag inte har sett dom på hela dan, eller när jag lämnar omklädningsrummet på gymmet för att gå in bland vikterna och kunna göra det jag älskar i en timme, att lägga mig och veta att mina barn sover i rummet bredvid mätta och friska, att gå ut i skogen och glädjas åt att man faktiskt kan GÅ eller SPRINGA... Eller bara som nu...lugn o ro i solen...

Jag vet att det är flummigt, hahasmiley

Men njuuut för i helvete, njut!

Och ta ingenting för givet... Allt är förgängligt...

Men jag tror att man kanske tyvärr måste ha varit nere i skiten, som jag också har varit, för att kunna uppskatta dom små sakerna.

Det är i alla fall härifrån jag hämtar all min energi...

....det är därför jag ofta bara går omkring och ler.....smiley

 

Igår körde jag i alla fall rygg och mage!

Asskönt pass, känner mig så stark nu, får grym kontakt och får träningsvärk efter nästan alla pass!

Jag vet att det beror på att jag äter helt rätt just nu.

Därför är det inte heller inte svårt att strunta i skitmaten och godiset.. En mindre uppoffring, med tanke på vilken lycka jag känner hela dagarna för att träningen går bra!

 

smiley