Träning även på julafton

2012-12-25 (21:14)

Igår var det alltså julafton!

Började dagen med att äta risgrynsgröt med kanel och socker på, det är en riktig höjdare, supergott tycker jag!smiley 

Eftersom jag inte har mina barn den här julen, iår är det deras pappas tur, så drog jag till gymmet och blev verkligen förvånad över att det var så många där på julafton! Det var väl iofs typ det enda gymmet i stan som var öppet, men ändå..kul!smiley

Jag körde ben och fick riktigt bra kontakt, vilket inte händer så ofta när jag tränar ben. När jag kör överkropp  får jag i princip tryck  varje pass, men med benen är det en helt annan sak....Därför är det en extra skön känsla när det händersmiley

adrianakuhl, sats odenplan,muscles,fitness, bodybuilding

Sen åkte jag till mina föräldrar där, som alltid på julafton, alla mina syrror med familjer firar jul. Vi blir ett gäng på nästan 20 personer och det blir alltid mycket snack och skratt när vi träffas, skitkul! smiley

smiley