Träning och motivation!

2012-12-14 (13:33)

Många undrar hur jag kan vara så seriös med min träning och mat och hur jag hittar motivationen, när jag inte håller på och tävlar...?

Jaa, det är bara så lätt att jag tycker det är så jäkla kul att träna och det är viktigt för min psykiska hälsa, haha, för det är till stor del som meditation för mig!

Många som ser mig på gymmet garvar, för de tycker att jag går i min egna värld och är totalfokuserad ( nästan alltid smiley ) , men det är från passen som jag hämtar kraft för hela dagen. Tränar jag inte en dag har jag inte lika mycket driv i allt annat jag gör!

Vissa kör också sina pass på morgonen för att "ha det gjort"...jag kör helst på kvällen om det går, för att ha det framför mig att kunna se fram emot det!smiley

Förrutom det mentala så tränar jag för att bli så fit JAG kan bli. Andra kan jag titta på och bli inspirerad av, men det är bara mig själv jag tävlar mot..och med..

Så fråga inte hur jag hittar motivationen, den står o bankar mig i huvet varje dag och jag både kan och vill inte slippa undan den, hahasmiley