Wendy"s Hair tipsar

2016-11-10 (17:30)

Nu är vintern full igång på Stockholms gator och de känns verkligen som en lång vinter som vi har framför oss! Då behöver man passa på att vårda hud och hår ordentligt! Vi på Wendy´s Hair har dem bästa produkerna och hemmakurerna som vi vill dela med oss av.

 

  • Ett milt rengörande schampo för torra och behandlade hår som gör håret mjukt och följsamt - utan att tynga ner. Torra testar får vad de behöver med Cloudberry (hjortron) och Macadamian Seed Oil (macadamianöt olja) som återfuktar håret och hårbotten och ger håret en slät yta med skön lyster.

     Blöt håret, schamponera, skölj ur, för bättre effekt avsluta med Repair Hairmask låt gärna den sitta i 10 min smiley , kom gärna in för att få rådfråga vad just ditt hår behöver!

  • Bildresultat för waterclouds repair shampoo
  • Lätt geléaktiga krämformulan ger en kladdfri känsla som inte känns fet. Den absorberas snabbt av huden och gör händerna mjuka och lena på ett ögonblick. Ministorleken på 30ml i praktisk aluminiumtub är perfekt att ha med i väskan så att du snabbt och enkelt kan smörja in händerna.#

Denna underbara kräm hittar ni på http://www.thebodyshop.se eller i någon av deras butiker! 

 

Bildresultat för skönhetstips